منتدي مافــــيـــا

( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 829894
ادارة المنتدي ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي مافــــيـــا

( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 829894
ادارة المنتدي ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 103798

منتدي مافــــيـــا

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مــــافــــــــيــــا ... غيـــــر و أتـــغــــيــــر


+6
الطائر الغريب
يوسف
mohamed khalifa
AHmED FOuDa
Achilles
السعيد نصير
10 مشترك

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    السعيد نصير
    السعيد نصير
    المدير العام
    المدير العام


    الحصان
    العذراء ذكر
    عدد الرسائل : 1215
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 05/09/2008
    نقاط : 30164
    السٌّمعَة : 4
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8911
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Sports10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف السعيد نصير الثلاثاء أكتوبر 28, 2008 10:59 pm

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Testphpgif12aa6




    موضوع أعجبتني فكرته كثير

    وحبيت أشارككم فيه ..

    نقلته

    واتمنى يعجبكم وننبسط كلنا فيه

    :::

    موضوعنا جديد


    ( عضو في المطبخ )

    راح نعزم نفسنا في مطبخ احد الاعضاء
    وراح يطبخ لنا اي طبخه يعرف يسويها

    من هالموضوع راح نطلع مواهبكم في الطبخ
    وفي النهايه راح تطلعوا من هالموضوع برتبة


    ( شيف)



    :::


    فكرة الموضوع ..

    * راح نختار عضو من الاعضاء ( مو شرط عضو حتى المشرفين والاداريين راح ندخلهم المطبخ )


    * العضو اللي نختاره يختار لنا اكله على ذوقه ويعزمنا عليها ولازم يكتب لنا المقادير والطريقه
    * طبعا الطبق اللي راح يعده العضو راح يكون مصور !! ( لو بالخطوات يكون أفضل )


    * لكل عضو مهله اسبوع كامل

    * بعد ما يخلص العضو يختار لنا عضو ثاني علشان نعزم نفسنا عنده



    وهكذا


    الهدف من اللعبة تعزيز الثقة في قدراتنا المطبخية تفجير إبداعات الأعضاء المكبوتة

    أكتشاف طباخين وطباخات جدد للمستقبل
    أتمنى ألقى التفاعل منكم

    اذا اعجبتكم الفكره رح نختار اول عضو وندخل مطبخه ونشوف تخبيصاته



    مع تمنياتي لكم بقضاء أمتع الأوقات في مطبخنا المتواضع

    [b]
    Achilles
    Achilles
    مشرف
    مشرف


    الحصان
    الحمل ذكر
    عدد الرسائل : 224
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 03/10/2008
    نقاط : 29311
    السٌّمعَة : 0
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Doctor10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف Achilles السبت نوفمبر 01, 2008 1:44 am

    انا عندى اكلة انا جربتها شخصيا السنة اللى فاتت((من الفراغ طبعا مش لاقى حاجة اعملها))
    هى مقاديرها بسيطة انا اخترعتها
    1------>نص كيلو رز((مستوى طبعا واللى مش بيعرف يسوى رز يتعلم))
    2------>علبة صلصة هاينز ربع كيلو
    3------>بصلة((مقشره ولو مش بيعرف يقشر برضه يتعلم))
    4------>شوية زيت كويسين يحمرو البصلة
    5------>علبة تونة مهروسه
    جهز العدة يا ريس وحط الطاسة على النار ((وفيها الزيت طبعا))واستنى اغاية اما تبدا تطلع دخان وارمى البصل واوعى تتحرق
    استنى لغاية البصل مايبقى لونه دهبى ولو اسود دا دليل على ان الطخة اتحرقت يا قلب اختك
    ادلق الصلصه وشويه ميه على البصل حتى تمام الامتزاج ((واخد بالك من حتة تمام الامتزاج دى study ))
    وبعدين حط عليهم التونة بعد اما تشيل الزيت منها ((مش طالبه زفاره))
    اغرف الرز وحط فوقه العجنة اللى فوق دى وعيش يا معلم
    <<<جميع الحقوق محفوظه للشيف اسلام نابل>>>
    اى حد هيحس باى وجع دا يبقى تطبيق خطا منه وانا ماليش دعوة
    AHmED FOuDa
    AHmED FOuDa
    المشرف العام
    المشرف العام


    الحصان
    السمك ذكر
    عدد الرسائل : 878
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 02/10/2008
    نقاط : 30228
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 16210
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف AHmED FOuDa الأربعاء نوفمبر 05, 2008 9:16 pm

    حلوه أوي يا اسلام تجربه شخصيه جامده .... اه عايز أقولك حاجه وقولتهالك قبل كده كذا مره ظبط ردودك شويه ومتغلطش في حد وأعرف انتا بتقول ايه قبل ما تكتبه ماشي يا دكتور..!!!!
    Achilles
    Achilles
    مشرف
    مشرف


    الحصان
    الحمل ذكر
    عدد الرسائل : 224
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 03/10/2008
    نقاط : 29311
    السٌّمعَة : 0
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Doctor10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف Achilles الخميس نوفمبر 06, 2008 9:15 pm

    يا فودة بييييييييييييييييييييه
    شكرا على مرورك ويا رب الاكله تعجبك
    ثانيا
    ما اعتقدتش انى غلط فى حد ولو فى حد انا غلط فيه يكلمنى شخصيا وانا اعتذر له لو كنت غلط فيه
    mohamed khalifa
    mohamed khalifa
    مشرف
    مشرف


    الثعبان
    الجدي ذكر
    عدد الرسائل : 117
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 04/10/2008
    نقاط : 29301
    السٌّمعَة : 0
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Studen10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Sports10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف mohamed khalifa الجمعة نوفمبر 28, 2008 11:44 am

    ههههههههههههه طريقتك في الطبخ والكتابه حلوه اوي ..بس اوعي تتعلم الطباخه عشان هيخدوك طباخ في الجيش
    السعيد نصير
    السعيد نصير
    المدير العام
    المدير العام


    الحصان
    العذراء ذكر
    عدد الرسائل : 1215
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 05/09/2008
    نقاط : 30164
    السٌّمعَة : 4
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8911
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Sports10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف السعيد نصير الخميس ديسمبر 11, 2008 1:01 pm

    اعتبرني كلت
    بصراحة اكلة روعة

    هههه
    Achilles
    Achilles
    مشرف
    مشرف


    الحصان
    الحمل ذكر
    عدد الرسائل : 224
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 03/10/2008
    نقاط : 29311
    السٌّمعَة : 0
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Doctor10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف Achilles الجمعة ديسمبر 12, 2008 8:56 pm

    بالهنا والشفا يا كبييير king
    يوسف
    يوسف
    مافياوي جديد
    مافياوي جديد


    النمر
    الاسد ذكر
    عدد الرسائل : 68
    العمر : 38
    تاريخ التسجيل : 14/10/2008
    نقاط : 29244
    السٌّمعَة : 2
    الدولة : العراق
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8010
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Engine10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Travel10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف يوسف الخميس فبراير 26, 2009 2:03 pm

    والله فكرة حلوة واكلتك كمان جميلة وضريفة شكرا عل الموضوع
    الطائر الغريب
    الطائر الغريب
    مافياوي جديد
    مافياوي جديد


    النمر
    الاسد انثى
    عدد الرسائل : 32
    العمر : 38
    تاريخ التسجيل : 14/10/2008
    نقاط : 29240
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : العراق
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8010
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Unknow10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Unknow11

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف الطائر الغريب الجمعة فبراير 27, 2009 12:47 pm

    حرااااااااااااام عليك يادكتور...
    تعرف اني فقدت الذاكرة لما قرأت طبختك العجيبة
    احتجت الى غسيل المعدة قبل ما اجرب اكلها
    ههههههههههههههههههه
    بهزر معااااك الاكلة حلوة وخفيفة يادكتور وطالما انت اللي طابخها مفيش داعي للخوف لانو الداء والدواء مجتمعين مع بعض....
    الطائر الغريب
    الطائر الغريب
    مافياوي جديد
    مافياوي جديد


    النمر
    الاسد انثى
    عدد الرسائل : 32
    العمر : 38
    تاريخ التسجيل : 14/10/2008
    نقاط : 29240
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : العراق
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8010
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Unknow10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Unknow11

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف الطائر الغريب الجمعة فبراير 27, 2009 12:55 pm

    : affraid affraid affraid ارجوا ياباشـــــــــا تكون فهمتني
    سمير شعيبه
    سمير شعيبه
    مشرف
    مشرف


    الحصان
    السرطان ذكر
    عدد الرسائل : 134
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 10/09/2009
    نقاط : 27751
    السٌّمعَة : 1
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 5910
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Travel10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف سمير شعيبه الخميس سبتمبر 17, 2009 11:09 pm

    ملحوظه كل من ياكل منها هيعمل غسيل معده
    اوهيدخل غرفه الانعاش
    دي خدعه من د|اسلام عشان يشتغل
    اوعواااا تجربوها
    محمد رشوان
    محمد رشوان
    المشرف العام
    المشرف العام


    الثعبان
    الجدي ذكر
    عدد الرسائل : 569
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 02/10/2008
    نقاط : 29974
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8010
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Plumbe10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Sports10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف محمد رشوان الجمعة سبتمبر 18, 2009 7:09 am

    الشيف إسلام بيهرج معاكوا ياجماعة أوعى حد يسمع كلامه والمفروض كنا نيجي ندوقها في المطبخ مش تحط المقادير بس مش ده المطلوب من الموضوع


    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Totqt
    M.FoUdA
    M.FoUdA
    مشرف
    مشرف


    الحصان
    الحمل ذكر
    عدد الرسائل : 252
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 05/09/2008
    نقاط : 29599
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : أثيوبيا
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8911
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Engine10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Writin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف M.FoUdA الأحد سبتمبر 20, 2009 6:22 pm

    ههههههههههههههههه
    انته متأكد انك جربها يا إسلام؟؟
    سمسمايه
    سمسمايه
    مشرفه
    مشرفه


    الحصان
    القوس انثى
    عدد الرسائل : 201
    العمر : 33
    تاريخ التسجيل : 11/10/2008
    نقاط : 29460
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 6310
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف سمسمايه الإثنين سبتمبر 21, 2009 1:21 am

    حلوة والله الوصفة دى
    هنجرب وربنا يستررررررررررررررررر

    تسلم ايدك يا مان
    سمسمايه
    سمسمايه
    مشرفه
    مشرفه


    الحصان
    القوس انثى
    عدد الرسائل : 201
    العمر : 33
    تاريخ التسجيل : 11/10/2008
    نقاط : 29460
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 6310
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف سمسمايه الإثنين سبتمبر 21, 2009 1:27 am

    بصوا بقى دى حاجه جربتها وطلعت روووووووووعة وكفاية كمان القيمة الغذائية مفيده جدا بجد

    شوربة المشروم بالكريمة
    المقادير...
    بصلة متقطعه صغير اوى
    مشروم متقطع شرايح ويكون طازة لو معلب مفيش مشكله انقعيه فى مية شوية وبعدين اغسليه علشان ريحته تبقى حلوة
    معلقتين دقيق
    شوربة فراخ
    كريمة خفق(كريمة لبانى)
    1- فى حلة حطى معلقة سمنة بلدي ومعلقة زيت وشوحى فيهم البصل من غير ما يتغير لونه على نار هاديه زي ما اتفقنا
    2- اول ما ريحه البصل تطلع يبقى خلاص ممكن كده نضيف الدقيق ونقلب كويس وبعدين نضيف المشروم ونسيبهم شوية على نار هادية وبعدين نضيف الشوربة
    ونشوفها محتاجه ملح ولا مضبوطة ونسيبها تغلى لحد ما المشروم يستوى مش هياخد وقت حوالى 10 دقايق كده
    3- نضيف الكريمة اللبانى ونقلب يعني انا حطيت نص العلبه الصغيرة كانت كفايه ونسيبها على النار دقيقتين وبعدين نطفى ونقدمها وممكن نزينها بورق البقدونس
    ملحوظة
    ممكن لو عندك بواقى فراخ مستوية تقطعيها في الشوربة كمان حتت صغيرة
    وممكن تستغنى عن المشروم خالص للي مش بيحبه وتعملى نفس الطريقه بالضبط وبدل المشروم تحطى مكعبات دجاج مخليه من العظم وكده تبقى شوربة دجاج بالكريمة
    سمير شعيبه
    سمير شعيبه
    مشرف
    مشرف


    الحصان
    السرطان ذكر
    عدد الرسائل : 134
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 10/09/2009
    نقاط : 27751
    السٌّمعَة : 1
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 5910
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Travel10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف سمير شعيبه الإثنين سبتمبر 21, 2009 10:56 pm

    علي فكره انتي شكلك بخيله اوي

    طيب اعزمينا ندوأها الاول وبعدين نعملها

    ولاتبقي مصيبه لوطلعتب اصلا ملكيش في الطبيخ

    عموما شكرا عالموضوع يا سمسمايه
    السعيد نصير
    السعيد نصير
    المدير العام
    المدير العام


    الحصان
    العذراء ذكر
    عدد الرسائل : 1215
    العمر : 34
    تاريخ التسجيل : 05/09/2008
    نقاط : 30164
    السٌّمعَة : 4
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 8911
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Sports10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف السعيد نصير الثلاثاء سبتمبر 22, 2009 1:13 am

    علي رايك يا سمير
    ابو بلاش كتر منه
    انته ادبستي خلاص يا سمسايه
    مفيش مفر

    لك الله
    كل الا في المنتي وحوش في الاكل
    سمسمايه
    سمسمايه
    مشرفه
    مشرفه


    الحصان
    القوس انثى
    عدد الرسائل : 201
    العمر : 33
    تاريخ التسجيل : 11/10/2008
    نقاط : 29460
    السٌّمعَة : 0
    الدولة : مصر
    مزاجى : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش 6310
    المهنة : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Collec10
    الهواية : ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Readin10

    ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش Empty رد: ( عضو في المطبخ ) <--- يآآويل اللي مآيدش

    مُساهمة من طرف سمسمايه السبت أكتوبر 24, 2009 9:17 pm

    ياعم انت وهو براااااااااحة عليا

    ده انا دكتوراة فى الطبيخ
    هههههههههههههههه


    وعموما جربوها بس وقولولى

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أكتوبر 18, 2024 2:23 pm