ازيكم يا احلي مافياويه
انا النهارده عزماكم علي أكله جامده يارب تعجبكم
المكونات:
كيس شعريه لسان العصفور طبعا عارفينه كلنا
كبده (بالكميه اللي انت تحبهاولو كبد واوانس تبقي فلة اوي )
وسمن علي حسب الحاجه (او ممكن زيت زي ماتحب يعني مش فارقه)
دي بس الموكونات شوفتوا سلهة ازاي
ندخل بقي علي الطريقه اللي هنعملها بيها
الخطوات:
اول حاجه هنعسج الكبدة ببصل بس اوعي تحط فلفل هتعرفوا ليه كمان شويه
بعد اما اعسجها كأنها جاهزة للاكل
نخش بقي علي الشعريه هنبدأ نحمرها بس لازم نقلبها ع طول
منسبهاش تتحرق وعلشان متبقاش واحده واحده وعشان كلها تبقي لون واحد
لحد ما تبقي لونها غامق (مش محروقه خدوا بالكم)
نروح حاطيه عليها الكبدة ونقلبهم كويس مع بعض
بعدين نحط عليها ميه(ولومرق بقي يااااااااااه مقولكش )
بس الميه تكون بمعيار زي مابنعمل الارز العادي
مننساش الملح بس يكون قليل علشان الكبده
بيكون فيها ملح وكمان المرق
مش هنحط فلفل علشان ممكن يعني مرارة للشعريه
بنعوضه بفلفل اسود
وكمان للي بيحبوا الشطه برضو بتبقي جامده اوي
بعدين هسيبها تستوي كويس
وبالهنا والشفا عليكم والله انا بعملها وبتطلع جامده
وسريعه ومش بتاخد وقت خالص جربوها وادعولي .
انا النهارده عزماكم علي أكله جامده يارب تعجبكم
المكونات:
كيس شعريه لسان العصفور طبعا عارفينه كلنا
كبده (بالكميه اللي انت تحبهاولو كبد واوانس تبقي فلة اوي )
وسمن علي حسب الحاجه (او ممكن زيت زي ماتحب يعني مش فارقه)
دي بس الموكونات شوفتوا سلهة ازاي
ندخل بقي علي الطريقه اللي هنعملها بيها
الخطوات:
اول حاجه هنعسج الكبدة ببصل بس اوعي تحط فلفل هتعرفوا ليه كمان شويه
بعد اما اعسجها كأنها جاهزة للاكل
نخش بقي علي الشعريه هنبدأ نحمرها بس لازم نقلبها ع طول
منسبهاش تتحرق وعلشان متبقاش واحده واحده وعشان كلها تبقي لون واحد
لحد ما تبقي لونها غامق (مش محروقه خدوا بالكم)
نروح حاطيه عليها الكبدة ونقلبهم كويس مع بعض
بعدين نحط عليها ميه(ولومرق بقي يااااااااااه مقولكش )
بس الميه تكون بمعيار زي مابنعمل الارز العادي
مننساش الملح بس يكون قليل علشان الكبده
بيكون فيها ملح وكمان المرق
مش هنحط فلفل علشان ممكن يعني مرارة للشعريه
بنعوضه بفلفل اسود
وكمان للي بيحبوا الشطه برضو بتبقي جامده اوي
بعدين هسيبها تستوي كويس
وبالهنا والشفا عليكم والله انا بعملها وبتطلع جامده
وسريعه ومش بتاخد وقت خالص جربوها وادعولي .